Share our passion for wood

Vi fremstiller massivtræs løsninger til det professionelle marked og skaber værditilvækst igennem enestående leveringskoncepter, ensartet kvalitet og konkurrence dygtige priser

Se vores produkter

Vores produkter

Produktionen er baseret på stolte håndværkstraditioner men opbygget omkring lean teknologi for at sikre høj effektivitet. Alle vores produktions- og lager haller er udstyret med fugt- og klimastyring for at sikre de optimal forhold for produktion og opbevaring af træ.

Bordplader

Vi fremstiller 3 typer massivtræs bordplader, fingersamlede, halv forband og Hi-End med gennemgående stave. Alle tre typer har en høj ensartet kvalitet.

trapper

Komponenterne tilbydes med gennemgående stave i et udvalg af de mest kendte træsorter samt fingersamlede plader i hele Herning Massivtræs sortiment.

Rammer

Vi tilbyder standard rammetræs-løsninger til vinduer og døre med kort levering, som er DVV-certificeret. Som altid står indefor en høj og ensartet kvalitet.

lister

De fleste af vores træsorter kan tilbydes som bagkantliste i 3 størrelser. Hovedparten findes som lagervare og kan leveres med kort leveringstid.

Tilbehør

Virksomheden tilbyder en Habiol olie til behandling af bordpladerne. Det er en 100 % biologisk plejeolie, der er specielt udviklet til massivtræsbordplader.

Herning Massivtræ A/S

Herning Massivtræ A/S er en virksomhed, hvor kvalitet, leveringssikkerhed og konkurrencedygtige priser er i højsæde.

Det gennemsyrer hele virksomheden, hvor den enkelte medarbejder er bevidst om behandlingen af råtræ til færdig bordplade, og samtidig sikrer en hurtig og fleksibel produktion, hvor kundens ønsker er i centrum.

Vores ”passion for Wood” omfatter hele naturen, og vi er parat til at yde en ekstraordinær indsats for at bevare den.
Derfor er Herning Massivtræ medlem af FSC® (Forest Stewardship Council®). Vælger du et af vores produkter i FSC® – certificeret træ,
er du sikker på at bidrage til en positiv øko-balance. Certificeringen betyder nemlig, at der plantes mindst et nyt træ, for hvert træ der bliver fældet. Samtidig er certificeringen en garanti for gode arbejdsvilkår for lokal befolkningen.

Effektiv produktion

Produktionen er baseret på stolte håndværkstraditioner men opbygget omkring lean teknologi for at sikre høj effektivitet. Alle vores produktions- og lager haller er udstyret med fugt- og klimastyring for at sikre de optimal forhold for produktion og opbevaring af træ. HMT’s kvalitetskontrolsystem er opdelt i en række løbende processer fra indgangs- og fugtkontrol af råvaren til sortering og grading af stavene samt kontrol af måltolerancer.

Vi har installeret sprinkleranlæg i alle produktions- og lagerhaller for at sikre os i mod driftsstop.

Alt råtræ sorteres og gennemgås inden produktion. Sunde, levende knaster accepteres afhængig af træsort. Defekter som tørrerevner, indre brud, knaster, svamp, råddenskab, skørt træ, insektskader og andre unaturligt forekommende skader frasorteres.

Seneste nyheder

Følg med i vores udvikling og hold dig opdateret omkring vores nyeste tilføjelser til produktionen.

Månedens leverandør | April/21

Månedens leverandør | April/21

Her i April vandt vi titlen som månedens leverandør i det tyske branche magasin DDS-Online. Her i HMT har vi lagt vægt på at øge vores synlighed, både nationalt og International. Derfor er vi naturligvis meget stolte af at blive omtalt så positivt på det tyske...

læs mere
Markedssituation Og Forsyningssikkerhed

Markedssituation Og Forsyningssikkerhed

Der er mange råvarebaserede produkter som oplever en meget vanskelig forsyningssituation fx spånplader, bygningsmateriale konstruktionsfyrretræ og mange flere. Indenfor vores område har vi været i stand til at sikre en stabil tilgang af råvarer. Vi har et bredt og...

læs mere
Ny træsort – Douglasgran (DK)

Ny træsort – Douglasgran (DK)

Vores nye træsort Douglasgran Her i huset byder vi en varm velkomst til vores nye produkt , Douglasgran. Dette vidunderlige produkt er skovet i Silkeborg og opskåret af et dansk savværk. Herefter er det kommet til vores produktion, hvor vi bearbejder træet og limer...

læs mere

Herning Massivtræ A/S

Tel. +45 9712 1333
Fax +45 9712 3066
post@hmt.net
CVR nr. 2544 9363

Tilmeld dig vores nyhedsbrev