Share our passion for wood

Vi fremstiller massivtræs løsninger til det professionelle marked og skaber værditilvækst igennem enestående leveringskoncepter, ensartet kvalitet og konkurrence dygtige priser

Se vores produkter

Vores produkter

Produktionen er baseret på stolte håndværkstraditioner men opbygget omkring lean teknologi for at sikre høj effektivitet. Alle vores produktions- og lager haller er udstyret med fugt- og klimastyring for at sikre de optimal forhold for produktion og opbevaring af træ.

Bordplader

Vi fremstiller 3 typer massivtræs bordplader, fingersamlede, halv forband og Hi-End med gennemgående stave. Alle tre typer har en høj ensartet kvalitet.

trapper

Komponenterne tilbydes med gennemgående stave i et udvalg af de mest kendte træsorter samt fingersamlede plader i hele Herning Massivtræs sortiment.

lister

De fleste af vores træsorter kan tilbydes som bagkantliste i 3 størrelser. Hovedparten findes som lagervare og kan leveres med kort leveringstid.

Tilbehør

Virksomheden tilbyder en Habiol olie til behandling af bordpladerne. Det er en 100 % biologisk plejeolie, der er specielt udviklet til massivtræsbordplader.

Herning Massivtræ A/S

Herning Massivtræ A/S er en virksomhed, hvor kvalitet, leveringssikkerhed og konkurrencedygtige priser er i højsæde.

Det gennemsyrer hele virksomheden, hvor den enkelte medarbejder er bevidst om behandlingen af råtræ til færdig bordplade, og samtidig sikrer en hurtig og fleksibel produktion, hvor kundens ønsker er i centrum.

Vores ”passion for Wood” omfatter hele naturen, og vi er parat til at yde en ekstraordinær indsats for at bevare den.
Derfor er Herning Massivtræ medlem af FSC® (Forest Stewardship Council®). Vælger du et af vores produkter i FSC® – certificeret træ,
er du sikker på at bidrage til en positiv øko-balance. Certificeringen betyder nemlig, at der plantes mindst et nyt træ, for hvert træ der bliver fældet. Samtidig er certificeringen en garanti for gode arbejdsvilkår for lokal befolkningen.

Effektiv produktion

Produktionen er baseret på stolte håndværkstraditioner men opbygget omkring lean teknologi for at sikre høj effektivitet. Alle vores produktions- og lager haller er udstyret med fugt- og klimastyring for at sikre de optimal forhold for produktion og opbevaring af træ. HMT’s kvalitetskontrolsystem er opdelt i en række løbende processer fra indgangs- og fugtkontrol af råvaren til sortering og grading af stavene samt kontrol af måltolerancer.

Vi har installeret sprinkleranlæg i alle produktions- og lagerhaller for at sikre os i mod driftsstop.

Alt råtræ sorteres og gennemgås inden produktion. Sunde, levende knaster accepteres afhængig af træsort. Defekter som tørrerevner, indre brud, knaster, svamp, råddenskab, skørt træ, insektskader og andre unaturligt forekommende skader frasorteres.

Seneste nyheder

Følg med i vores udvikling og hold dig opdateret omkring vores nyeste tilføjelser til produktionen.

Eg med brede stave, fingersamlet

Eg med brede stave, fingersamlet

Eg med brede stave og fingersamlet Specifikation: Europæisk Eg i AB Kvalitet 40 mm tykkelse og fingersamlet  Bred stave: 78,8 mm Standard plademål: 5000 x 630 mm  Plade & strukturopbygning er identisk med vores rustikke bordplader og indgår som et naturligt...

læs mere
Losning & læsning i tørvejr

Losning & læsning i tørvejr

I efteråret blev vi færdig med opførelsen af vores nye halvtag, så vi både kan sikre losning / læsning i tørvejr OG markant bedre intern logistik. Året 2018 tegner til at blive et spændende år med mange muligheder og opgaver. Vi ser frem til, i tæt samspil med vores...

læs mere
Måske er det “den grønne” trend…

Måske er det “den grønne” trend…

Måske ønsket om ægte træ. Måske noget helt andet… Men uanset årsagen så oplever vi et stort behov for vores rustikke bordplader. Derfor er det med stor spænding, at vi udvider programmet og nu kan tilbyde egetræsbordplader med brede, gennemgående lameller og bomkant....

læs mere

Herning Massivtræ A/S

Tel. +45 9712 1333
Fax +45 9712 3066
post@hmt.net
CVR nr. 2544 9363

Tilmeld dig vores nyhedsbrev