Om HMT

Vi fremstiller massivtræs løsninger til det professionelle marked og skaber værditilvækst igennem enestående leveringskoncepter, ensartet kvalitet og konkurrence dygtige priser
Bestil et tilbud

Hvem er vi?

Herning Massivtræ A/S er en virksomhed, hvor kvalitet, leveringssikkerhed og konkurrencedygtige priser er i højsæde. Det gennemsyrer hele virksomheden, hvor den enkelte medarbejder er bevidst om behandlingen af råtræ til færdig bordplade, og samtidig sikrer en hurtig og fleksibel produktion, hvor kundens ønsker er i centrum.

Vores mission

 At fremstille massivtræs løsninger til det professionelle marked og skabe værditilvækst igennem enestående leveringskoncepter, ensartet kvalitet og konkurrence dygtige priser.

Vores historik
Herning Massivtræ A/S blev grundlagt i 1998, efter en klassisk outsourcing fra et af Skandinaviens førende bordpladeskrædderier.
Mange års erfaring i produktion og indkøb af hårdttræ er grundstenen i virksomheden. Herning Massivtræ A/S har udviklet sig til at være en af
Europas førende producenter af eksklusive massivtræsbordplader til grossister og industrielle kunder. Leveringsprogrammet omfatter i dag mere en
25 forskellige træsorter og udvikles løbende.

I sommeren 2015 flyttede Herning Massivtræ A/S ind i nye produktionslokaler på Cedervej 6 i Herning.

Miljø Certificering

Vores ”passion for Wood” omfatter hele naturen, og vi er parat til at yde en ekstraordinær indsats for at bevare den.
Derfor er Herning Massivtræ medlem af FSC® (Forest Stewardship Council®). Vælger du et af vores produkter i FSC® – certificeret træ,
er du sikker på at bidrage til en positiv øko-balance. Certificeringen betyder nemlig, at der plantes mindst et nyt træ, for hvert træ der bliver fældet. Samtidig er certificeringen en garanti for gode arbejdsvilkår for lokal befolkningen.

Kvalitet
Alt råtræ sorteres og gennemgås inden produktion. Sunde, levende knaster accepteres afhængig af træsort. Defekter som tørrerevner, indre brud, knaster, svamp, råddenskab, skørt træ, insektskader og andre unaturligt forekommende skader frasorteres.

Fugtindholdet i træet kontrolleres og accepteres ved 8% +/- 2%.

Ved fingersamling anvendes stave i varierende længder. Stavlængden varierer fra (250) / 300-600 mm. Fingersamlingerne skal være helt tætte – såvel på overside som i profilen. Efter fingersamling af stavene, høvles lamellerne til ca. 41,6 mm i bredde. For at opnå et ensartet og harmonisk billede af pladen sorteres lamellerne i farve, og det sikres, at færrest mulige samlinger flugter overfor hinanden. Lamellerne sorteres således, at pladerne leveres med 1 fejlfri forkant i kvalitet A/A, sådan at bordpladens forside fremstår harmonisk i farve og udseende. Bagkantstaven kan på den yderste del af lamelkanten have mindre defekter.

Døde knaster må generelt ikke forekomme. Dog må der i enkelte træsorter, hvor træets naturlige beskaffenhed gør, at knaster fremkommer under pudsning, accepteres knaster mindre end 8mm. Splint er ikke tilladt – ligesom råd, vindridser og andre synlige defekter i træet.

Mød medarbejderne

 

Michael

Michael

Peter

Peter

Nerro

Nerro

Thas

Thas

Benny

Benny

Jan

Jan

                Ran

Ran

Marek

Marek

Arjun

Arjun

Frederik

Frederik

Vikar

Vikar

Tobias

Tobias

Aleks

Aleks

michael

michael

Siva

Siva

Morten

Morten

susanne

susanne

Herning Massivtræ A/S

Tel. +45 9712 1333
Fax +45 9712 3066
post@hmt.net
CVR nr. 2544 9363

Tilmeld dig vores nyhedsbrev